Mobilier din lemn masiv

  • ro

Bine ai venit, Autentificare

Transporturi si Garantii

Locul de livrare

Produsele vor fi livrate la adresa precizata de client, pana in fata imobilului unde clientul isi are resedinta. Data si intervalul orar de livrare vor fi stabilite cu persoana care va procesa comanda.     
Transportul bunurilor se va face cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat. Tariful pentru transportul realizat cu mijloace proprii este de 2 lei/km, plus TVA.

Costul cu transportul va fi stabilit in convorbirea telefonica cu persoana care proceseaza comanda, in functie de distanta de livrare si valoarea comenzii. Transportul in judetul Alba va fi gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 5.000 lei. In restul judetelor tarii, transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 10.000 lei.

Garantii

Firma noastra garanteaza livrarea produselor in bune conditii, fara deteriorarea calitatii acestora pe timpul manipularii sau transportului. Raspunderea noastra se opreste in momentul descarcarii produselor din comanda.
Produsele beneficiaza de o garantie de 2 ani, calculata de la data livrarii produsului, conform art. 16, din Legea 449/2003.


AcasaAcasa

Coş  

(gol)

Produse noi

No new products at this time

Top vânzări

No best sellers at this time

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment