Mobilier din lemn masiv

  • ro

Bine ai venit, Autentificare

Termeni si conditii

Termenii de executie a comenzii

Pentru produsele aflate in stoc, termenul este de 2-3 zile si depinde de durata procesarii comenzii si durata transportului

Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul este de 4-6 saptamani.

Termenii  de plata

Exista doua posibilitati pentru plata produselor achizitionate:

plata integrala a facturii in momentul lansarii comenzii la valoarea precizata in factura proforma trimisa de firma noastra, prin transfer bancar sau in numerar la sediul firmei.

plata in doua transe: 50 % din factura la lansarea comenzii, prin transfer bancar; restul de 50% vor fi platiti tot prin transfer bancar, cu cel putin 3 zile inainte de data stabilita pentru livrare; sau in numerar, comisionarului care livreaza produsele.

Comisioanele bancare aferente transferului cad in sarcina platitorului.

Factura proforma trimisa contine valoarea produselor comandate, plus TVA-ul aferent, dar fara costul de transport care va fi comunicat ulterior.

NOTA: Pretul produselor se plateste in lei, la cursul de schimb valutar afisat de BNR in ziua platii.

Locul de livrare

Produsele vor fi livrate la adresa precizata de client, pana in fata imobilului unde clientul isi are resedinta. Data si intervalul orar de livrare vor fi stabilite cu persoana care va procesa comanda.

Transportul bunurilor se va face cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat. Tariful pentru transportul realizat cu mijloace proprii este de 2 lei/km, plus TVA. Costul cu transportul va fi stabilit in convorbirea telefonica cu persoana care proceseaza comanda, in functie de distanta de livrare si valoarea comenzii. Transportul in judetul Alba va fi gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 5.000 lei. In restul judetelor tarii, transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 10.000 lei.

Garantii

Firma noastra garanteaza livrarea produselor in bune conditii, fara deteriorarea calitatii acestora pe timpul manipularii sau transportului. Raspunderea noastra se opreste in momentul descarcarii produselor din comanda.
Produsele beneficiaza de o garantie de 2 ani, calculata de la data livrarii produsului, conform art. 16, din Legea 449/2003.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului", conform Ordonantei nr. 130 / 2000. Astfel, SC Montana Campeni SRL se obliga sa returneze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile dupa solicitarea returnarii si primirii produselor.

Confidentialitatea datelor

Datele solicitate vor fi utilizate doar pentru procesarea comenzilor sau alte mesaje (promotii, alte anunturi, etc). Datele nu vor fi date nici unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Termenii de executie a comenzii

AcasaAcasa

Coş  

(gol)

Produse noi

No new products at this time

Top vânzări

No best sellers at this time

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment